skiz
New Fan
|
Post by skiz on Apr 24, 2006 13:56:33 GMT -5
Aici facem o mica "prezentare" sa i zicem asa.... dar ar fi mai bine daca am scrie si de ce ne place AB....
|
|
|
Post by Ada Bogoevici on Apr 24, 2006 15:00:38 GMT -5
tu esti noul moderator de la sectiunea AB ;D
|
|
|
Post by crysty666 on Apr 25, 2006 3:24:19 GMT -5
Eu sunt Cristi cel mai mare fan oltean al Andreei Fanii adevarati ma cunosc si ne cunoastem ;D Imi place la Andreea "tot" , imagine , muzica , dans , actorie , jurnalista
|
|
|
Post by Ada Bogoevici on Apr 25, 2006 3:53:36 GMT -5
si te pun si pe tine moderator ;D rezolvat cu ab.
|
|
skiz
New Fan
|
Post by skiz on Apr 25, 2006 6:01:39 GMT -5
tu esti noul moderator de la sectiunea AB ;D Ce onoare ;D Sa ma prezint si eu... Am 18 ani...scorpion... si mi place la AB melodiile ei si spectacolul care l face la concerte. Este si foarte frumoasa... nu ma pot numi un mega fan ptr ca nu sunt. Mereu am avut si ceva de criticat si uni m-au "injurat" ptr chestia asta... aaaa...si faptul ca a mers mai deprate dupa despartirea Andre m-a facut sa o plac, sa zicem asa, mai mult...
|
|
baby
New Fan
|
Post by baby on Apr 25, 2006 8:58:14 GMT -5
ma numesc Andreea am 18 ani zodia varsator locuiesc in Ploiesti(la 2 pasi de locuinta Andreei:D)imi place Andreea ff mult din toate punctele de vedere daca as sta sa povestesc care a fost istoria prin care eu am placuto pe Andreea ar fii mult de scris asa k o sa fac un rezumat la varsta de 7ani mi-am pierdut tatal eram la pamant va dati seama si de ziua mea mama mi-a cumparat o caseta cu andre` kre mi-a placut la nebunie de atunci am cumparat albumele si le-am urmarit evolutia si la dezbinarea trupei am ramas fana Andreea Balan ptr motivu k era mai placuta publicului,era mai calda m-am si intalnit cu ea de kteva ori si mi-a placut cum mi-a vorbit spre deosebire de A.A kre a spus hai draga sa plecam acm treb sa vb cu toti kre ma opresc...cam asta a fost istoria.....ii urmaresc toate evolutiile Andreei merg cu fanii la concerte intalniri etc.....si imi place Andreea.B pentru k prin intermediul ei mi-am facut prieteni noi...prieteni kre imi sunt ca fratii.Poop Cristi:-*
|
|
|
Post by xtina on Apr 25, 2006 9:36:52 GMT -5
Eu sunt Cristina, si imi plac demult.
|
|
|
Post by xtina on Apr 25, 2006 9:50:49 GMT -5
Ar fii marfa sa punem si poze cu ea si cu noi Va las cele mai frumoase poze ale mele
|
|
lavy
New Fan
|
Post by lavy on Apr 29, 2006 9:16:01 GMT -5
Eu sunt a...........LAVY..........fana nr 1-----------AndreEA&Andreea BALAN!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by abramburel on Jun 2, 2006 10:51:28 GMT -5
ciao eu sunt abramburel .. din acelasi oras ca si Cristi -Slatina.. ma consider un fan infocat al Andreei chiar daca nu am avut posibilitatea sa merg la multe concerte si intalniri... se stie
|
|
|
Post by andreutza on Jun 3, 2006 7:25:08 GMT -5
saluty all...eu sunt andreea...din falticeni....presedinta fan'clubului Andreei d'aici...bruneta din klipul ei "Ooops..eroare"....si tipa satena din poza ku sakou' alb din poza de mai jos!....o ador pe Andreea si mi'am gasit in ea un exemplu in viatza...pe kare'l voi urma fara incetare!...este o dulce....iubesc tot ce tine de ea si ii copii uneori si stilul!va pup dulce pe toti!!!!
|
|
|
Post by andreutza on Jun 3, 2006 7:26:33 GMT -5
aici sunt eu ku andreea!!!:*:*:*
|
|
|
Post by andreutza on Jun 3, 2006 7:27:33 GMT -5
tot eu ku andreea!!!ce vecheee e pozaaa...moama...dar e mijto ,nu?:*kiss'ya
|
|
|
Post by xtina on Jun 20, 2006 16:12:24 GMT -5
tot eu ku andreea!!!ce vecheee e pozaaa...moama...dar e mijto ,nu?:*kiss'ya d-asta imi pareai cunoscuta. Am poza asta cu tine de cand a aparut in Popcorn.
|
|
|
Post by floryab on Jan 18, 2009 6:51:07 GMT -5
sant fana andreea b decand canta in trupa ANDREE o admir si o stimez pentru ca ste ambitioasa puternica si sti sa treaca peste toate problemele create cu brio am fost sant si voi fi fan andreea balan toata viata indiferent de ce se va intimpla in viitor pupici dulci
|
|